Italija bruji: Poker Orlova u Juventusu?


IZVOR: Republika - 26.06.2022 | 11:35


Vlahović dobija veliko društvo.

Foto: Starsport
Italija bruji: Poker Orlova u Juventusu?

Fudbalska reprezentacija Srbije mogla bi i te kako da profitira u letnjem prelaznom roku, pošto bi četiri veoma važna šrafa mašinerije Dragana Stojkovića Piksija mogla da završe u istom klubu - Juventusu.

Zimus je u redove italijanskog velikana stigao Dušan Vlahović, a sada bi njegovim stopama mogli da krenu još Filip Kostić, Sergej Milinković-Savić i Nikola Milenković, pa bi kvartet koji čini okosnicu našeg nacionalnog tima mogao da se uigra još bolje.

Naime, transfer Kostića iz Ajntrahta u Juventus je maltene gotova stvar i samo je pitanje dana kada će se posao ozvaničiti.

Foto: Starsport

Filip Kostić

Sa druge strane, više muke će Bjankoneri imati kada su u pitanju kupovine SMS-a i Blekija, vedeta njihovih rivala iz Serije A.

Što se tiče Milinković-Savića, Juventus oko njega obigrava godinama, ali je predsednik Lacija Klaudio Lotito uvek odbijao da proda Srbina. Međutim, čini se da će snažni vezista ovog leta ipak napustiti Rim, a njegova želja koju nikada nije krio je da obuče crno-beli dres.

Foto: Starsport

Sergej Milinković-Savić i Dušan Vlahović

Na kraju, Milenković se prethodnih nedelja povezivao sa Interom gde bi nasledio Milana Škrinijara koji odlazi iz kluba, ali je sada na pol-poziciji za njegov potpis „stara dama“ u kojoj bi zamenio prekaljenog Đorđa Kjelinija koji je već napustio ekipu i Matijasa De Lihta koji je na izlaznim vratima.

Foto: Starsport

Nikola Milenković

Nema sumnje da bi prelazak u Juventus Milenkoviću bio korak napred u karijeri, ali je pitanje hoće li se odlučiti za tako nešto kada se seti šta su navijači Viole priredili Dušanu Vlahoviću koji je zimus krenuo istim putem.

BONUS VIDEO