PARTIZAN BI OTERAO KANGU KAO STANOJE SUMU! Novi ispad Gabonca, ali Zvezda čuva svoje vedete - MUDRO!


IZVOR: Republika - 28.05.2022 | 15:49


Preko nekih stvari se zarad dobrog rezultata mora preći.

Foto: Starsport/Ilustracija
PARTIZAN BI OTERAO KANGU KAO STANOJE SUMU! Novi ispad Gabonca, ali Zvezda čuva svoje vedete - MUDRO!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan u finalu Kupa Srbije sa 2:1 i na taj način odbranili duplu krunu osvojenu prošle sezone.

Slavlje na Marakani bilo je za priču, a jedan od najskandaloznijih poteza načinio je kontroverzni Gelor Kanga. Gabonac se prilikom slavlja uhvatio za polni organ u trenutku kada se na Severu orila dobro poznata pesma... Nešto slično je i uradio i u finalu Kupa prošle godine i na taj način bacio ljagu na veliki klub kakva je Crvene zvezde.

Foto: Starsport

Gelor Kanga i Dejan Stanković

 

Takođe, Kanga je neko ko je ulazio i u sukobe sa Dejanom Stankovićem, zatim je pravio probleme i na aerodromu... Zvezda je mudro prelazila preko svega, kao i Deki Stanković, i u razgovoru sa Kangom došla do cilja - Gelor je vodio Zvezdu i ove sezone do duple krune i proleća u Evropi.

Foto: Starsport

Sejduba Suma

Za razliku od Partizana, tačnije bivšeg trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića, Kanga bi verovatno bio oteran iz Humske isto kao i Sejduba Suma.

 

 

Najbolji igrač crno-belih je zbog navodno lažirane povrede najuren iz Humske, Partizan je ostao bez jedinog ofanzivog veziste.

Upravo je Suma nedostajao u mečevima protiv Crvene zvezde, jer takvog igrača Partizan dugo neće imati... Najvažnije je da je Stanojević isterao svoje, a Stanković je na kraju ipak ispao veći "šemker" od, među "grobarima" poznatog, "Šer Šamroka"!

U Humskoj sada mogu da igraju "Otpisane"!

BONUS VIDEO: