UOČI FINALA LIGE ŠAMPIONA: Piksi u Parizu u društvu DVA legendarna bivša PRVAKA EVROPE! (FOTO)


IZVOR: Republika - 28.05.2022 | 13:50


Dragan Stojković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije pratiće večeras od 21 čas uživo sa stadiona Francuska borbu za titulu najboljeg na Starom kontinentu između Real Madrida i Liverpula.

Foto: FSS
UOČI FINALA LIGE ŠAMPIONA: Piksi u Parizu u društvu DVA legendarna bivša PRVAKA EVROPE! (FOTO)

Večeras ćemo u Parizu na stadionu "Francuska" saznati ime novog prvaka Evrope pošto se u velikom finalu Lige šampiona sastaju Real Madrid i Liverpul.

Utakmicu između šampiona Španije i vicešampiona Engleske uživo sa tribina stadiona koji prima 80.698 gledalaca pratiće i Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije.

On je na svom Instagram profilu objavio sliku pored "ušatog" pehara, a zajedno sa njim bili su legendarni asovi Predrag Mijatović, nekadašnji saigrač iz nacionalnog tima i Portugalac Luis Figo.

 

 

Mijatović je 1998. godine svojim golom doneo "kraljevskom klubu" titulu prvaka Evrope posle 32 godine čekanja, a Figo je pet godina kasnije bio deo generacija koja je bila najbolja na Starom kontinentu.

Ne treba zaboraviti i da je čuveni Piksi bio prvak Evrope, ali ne sa Crvenom zvezdom 1991. godine, protiv koje je igrao i odbio da šutira penal, već sa francuskim velikanom u sezoni 1992/93.

BONUS VIDEO