BES U HUMSKOJ: Partizan bez DESET MILIONA EVRA - Sve ZBOG HRVATA!


IZVOR: Republika - 21.05.2022 | 10:25


Crno-beli su očekivali finansijski dobitak pred letnji prelazni rok, ali to se neće dogoditi jer se umešao Zagrepčanin.

Foto: Starsport
BES U HUMSKOJ: Partizan bez DESET MILIONA EVRA - Sve ZBOG HRVATA!

Fudbalski klub Partizan očekuju velike promene u letnjem prelaznom roku, a crno-beli su ostali bez "upisanih" miliona na računu.

U prethodnih nekoliko meseci, španski mediji prenosili su da je Umar Sadik (25), bivši napadač "parnog valjka" glavna meta Benfike kao zamena za Darvina Nunjeza, koji je zaludeo evropske velikane.

Foto: Starsport

Umar Sadik u dresu Partizana

Ipak, portugalski velikan odlučio je da kupi hrvatskog špica Petra Musu (24) i Boavisti je platila pet miliona evra.

To znači da Nigerijac neće u Lisabon i da će klub iz Humske morati još da čeka kako bi dobio 40 odsto od njegove prodaje.

 

 

Španski drugoligaš prema informacijama sa Pirineja, neće pustiti Afrikanca za manje od 25.000.000 evra, a to znači najmanje 10.000.000 evra na račun vicešampiona Srbije!

- Partizanu pripada 40 odsto od sledećeh Sadikovog transfera. S tim da Almerija može da otkupi 30 odsto za 3.000.000 evra, a nama bi i tad ostalo 10 odsto. Međutim, čak i za to postoji rok koji ističe jako brzo - rekao je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana nedavno.

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Kada je reč o Petru Musi, on je ove sezone u dresu crno-belih odigrao 35 utakmica, postigao 12 golova i upisao četiri asistencije.

Zagrepšanin je u karijeri branio boje Zagreba, Intera iz Zaprešića, Slavije Prag, Viktorije Žižkov, Slovana iz Libereca i Union Berlina.

BONUS VIDEO