NJEGOVE SUZE RADOSNICE NEMAJU CENU: Kanga ispunio veliku želju malom navijaču Crvene zvezde - On će ovaj dan pamtiti! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 17.05.2022 | 16:39


Aktuelni lider superligaškog karavana iz Kruševca se vratio sa vrednim bodovima, ali je na kraju susreta viđena prelepa scena koja će jednom malom pristalici crveno-belih boja ostati urazana u sećanje.

Foto: Starsport
NJEGOVE SUZE RADOSNICE NEMAJU CENU: Kanga ispunio veliku želju malom navijaču Crvene zvezde - On će ovaj dan pamtiti! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su golom Ohija Omoižuanfa minimalnim rezultatom 1:0 na gostovanju u Kruševcu, a tokom slavlja ekipe Dejana Stankovića sa Delijama, viđena je scena koja oslikava emociju koja vlada među pristalicama i igračima lidera Super lige Srbije.

Naime, tokom susreta na kruševačkom stadionu "Mladost", jedan mališan je istakao transparent na kome je pisalo:

- "Kanga, može dres?"

Nakon susreta, do mališana je prišao kapiten crveno-belih Milan Borjan, izveo ga na travnati teren i doveo do mališanovog ljubimca, a Gelor Kanga je bez razmišljanja skinuo dres, poklonio ga dečaku i slikao se sa njim za uspomenu.

Svakako sjajan potez Zvezdinih fudbalera, a o emocijama koje je doživljavao mali Zvezdaš, dovoljno govore suze u njegovim očima...

 

BONUS VIDEO: