Zvezda angažuje advokate iz Švajcarske kako bi SKINULA KATANAC SA "MARAKANE"!


IZVOR: Republika - 06.01.2018 | 16:24 >> 16:26


UEFA je prvostepenom presudom odlučila da kazni Crvenu zvezdu jednom utakmicom pred praznim tribinama u Ligi Evrope zbog "rasističkog ponašanja" navijača na utakmici protivu BATE Borisova u Belorusiji, ali se crveno-beli ne mire sa ovakvom odlukom.

Foto: Starsport

Klub se i dalje nada da će imati pomoć navijača protiv CSKA

Čelnici Zvezde se nadaju da drugostepena presuda može da bude drugačija i da crveno-beli dočekaju CSKA iz Moskve u 1/16-finala Lige Evrope pred punim tribinama. Samo za ovaj slučaj se pominje i da će uprava crveno-belih angažovati jednu renomiranu advokatsku kancelariju iz Švajcarske koja bi trebalo da im pomogne u pisanju žalbe.

Prekršaj zbog kojeg je srpski klub drastično kažnjen bi mogao dobrom odbranom da se umanji tako da već od ponedeljka po dobijanju obrazloženja kreće se u (ne)moguću misiju.

Jedan od bitnih aduta je da u izveštaju delegata UEFA iz Borisova nema velikih primedbi, kao i da je već prodato 28.000 ulaznica, pa je želja da se kao u slučaju Hajduka iz Splita protiv Brondbija kazna prolongira.

Crvena zvezda je već navela da plaćanje kazne od 50.000 evra nije problem i da će taj deo bespogovorno ispuniti, ali da suspenzija stadiona nije pravedna zbog navedenih argumenata koji bi trebalo da doprinesu da UEFA ipak omogući "Delijama" da uživo posmatraju susret 13. februara.