LALATOVIĆ U SVOM ELEMENTU! Ponovo je jasno i glasno zagrmeo na konferenciji!


IZVOR: Republika - 21.04.2022 | 08:54


Posle loše odigrane jesenje polusezone, kragujevački Radnički 1923 od dolaska Nenada Lalatovića na klupu ovog kluba pruža znatno bolje partije i uvećao je svoje šanse za opstanak u elitnom društvu.

Foto: Starsport
LALATOVIĆ U SVOM ELEMENTU! Ponovo je jasno i glasno zagrmeo na konferenciji!

Nama je svaka od preostalih šest utakmica do kraja sezone bukvalno borba za goli život. Pritom imamo i najteži mogući raspored od svih ekipa u plej-autu, tako da nam je neophodna potpuna mobilizacija kako bismo došli do svog cilja.

- Ja znam da je radni dan i da veliki broj naših navijača zbog poslovnih obaveza neće biti u prilici da dođe na stadion, ali ja ovim putem apelujem na sve one koji su u prilici da dođu i da nas podrže u ovoj za nas veoma bitnoj utakmici protiv jako kvalitetnog protivnika.

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

 

- Hajde da se u ovih preostalih šest kola svi ujedinimo, da budemo kao jedna velika i složna porodica i da svi zajedno na kraju ili časno poginemo ili opstanemo u ligi- izjavio je Lalatović, a prenosi klupski sajt.

Otežavajuća okolnost po Lalatovićev tim je što ni danas neće moći da računa na sve igrače. Nedostajaće Nedeljko Piščević zbog crvenog kartona protiv Radnika u prošlom kolu, kao i Marko Gajić i Saša Jovanović zbog povreda.

BONUS VIDEO: