NA POMOLU SPEKTAKULARNA TRAMPA GOLGETERA: Luka Jović se VRAĆA na mesto uspeha?


IZVOR: Republika - 31.01.2022 | 10:53


Srpski fudbaler Dušan Vlahović obeležio je evropsku transfer pijacu ove zime. Reprezentativac naše zemlje prešao je iz redova "Ljubičastih" među torinske crno-bele, ali uskoro bi još jedan napadač iz Srbije mogao da uzburka evropski fudbal.

Foto: Tanjug/AP
NA POMOLU SPEKTAKULARNA TRAMPA GOLGETERA: Luka Jović se VRAĆA na mesto uspeha?

Aktuelni fudbaler madridskog Reala nema puno prilike da se iskaže u ekipi Karla Anćelotija i sve je bliži odluci da napusti "Santijago Bernabeu".

Ni kraljevski klub neće praviti probleme Joviću u promeni sredine, ali bi srpski fudbaler mogao da bude samo deo mnogo većeg transfera. 

Naime, Karlo Anćeloti po svaku cenu u svojoj ekipi želi da vidi napadača Borusije iz Dortmunda Erlinga Halanda koji bi u tandemu sa Kilijanom Mbapeom predstavljao napad o kome se maštalo već duže u prestonici Španije.

Prema pisanju nemačkih medija Real je spreman da plati za Halanda i pošalje još Luku Jovića u Dorttmund. Trampa, o kojoj se priča i po kojoj bi možda svi bili zadovoljni. Srbin je igrao fudbal života u Nemačkoj, u dresu Ajntrahta, a Norvežanin je zvezda oko koje se otima ceo svet.

Jović bi se verovatno bolje snašao u Borusiji, oživeo karijeru koja baš i nije na nivou u poslednje dve godine. Time bi ponovo bio na oku selektoru Draganu Stojkoviću i konkurisao za mesto u nacionalnoj selekciji za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

 

BONUS VIDEO: