SRPSKI REPREZENTATIVAC JE SLOBODAN U IZBORU NOVE SREDINE: Na potezu su Zvezda i Partizan!


IZVOR: Republika - 08.01.2022 | 22:05


Mladi srpski reprezentativac Sava Aranđel Čestić moraće da potraži novu sredinu. Njegov dosadašnji klub, nemački Keln, saopštio je da raskida ugovor sa srpskim fudbalerom i da je slobodan u izboru nove sredine.

Foto: Tanjug/AP
SRPSKI REPREZENTATIVAC JE SLOBODAN U IZBORU NOVE SREDINE: Na potezu su Zvezda i Partizan!

Kako je portal "republika.rs" već preneo, za usluge mladog fudbalera Srbije interesovanje je pokazala drugoplasirana ekipa hrvatske lige, ekipa Rijeke, ali je njegova prevashodna želja da karijeru nastavi u Bundes ligi.

Sava Aranđel Čestić koji je rođen u Ofenbahu 2001. godine, u redove Kelna stigao je iz ekipe Šalkea, a u međuvremenu je i pored činjenice da poseduje i nemački pasoš, zaigrao i za mladu reprezentaciju Srbije, a bio je i deo najbolje selekcije naše zemlje koja je nastupala na turniru u Japanu gde je zabeležio dva nastupa.

Dvadesetogodišnji fudbaler koji može igrati na poziciji centralnog beka, a po potrebi popunjavati i mesto uz desnu aut liniju mogao bi biti i adekvatno pojačanje i za naše "Večite rivale". U ekipama Crvene zvezde i Partizana nastupao bi i kao bonus igrač prema važećim pravilima domaćeg superligaškog takmičenja, što svakako nije zanemariva činjenica.

"Večiti rivali" su na potezu...

 

BONUS VIDEO: