PSŽ JEDVA DO BODA! Ramosu DVA žuta za PET MINUTA (VIDEO)


IZVOR: Republika - 22.12.2021 | 22:41


U francuskoj Ligi 1 stavljena je tačka na fudbal za ovu godinu. U okviru 19. kola odigrane se veoma uzbudljive utakmice. Jedna od njih viđena je u Lorijenu gde je istoimena ekipa dočekala ekipu PSŽ, a rezultat je bio 1:1 (1:0).

Foto: TwitterPrintscreen/@PSG_inside
PSŽ JEDVA DO BODA! Ramosu DVA žuta za PET MINUTA (VIDEO)

Igra domaćina delovala je dosta organizovanije i malo je nedostajalo da Lorijen osvoji sva tri boda protiv lidera francuskog šampionata.

Domaćini su poveli golom Monkondua u 40. minutu.

Mogao je PSŽ do izjednačenja u 55. minutu kada se Mesi probio po desnoj strani, a onda poslao loptu ka Di Mariji koji iz idealne pozicije šutirao preko gola.

Mesi je pokušao i u 74. minutu sa dvadesetak metara, golman je bio nemoćan, ali je lopta prohujala tik pored stative.

Da stvar bude gora za Parižane, zbog dva prekršaja u 81. i 85. minutu, dva žuta kartona zaradio je Serhio Ramos koji je na teren ušao na samom početku drugog poluvremena. 

Iako se sve činilo da spasa za "Svece" nema, u prvom minutu sudijske nadoknade, proradio je Mauro Ikardi koji je sjajno reagova na centaršut Hakimija, i sa desetak metara od gola, glavom, smestio loptu u mrežu. 

 

 

Od ostalih mečeva, vredno je izdvajit i ubedljivu pobedu Monpeljea koji je na svom terenu savladao Anže, rezultatom 4:1, a treći gol za domaće postigao je srpski reprezentativac Mihailo Ristić u 51. minutu. 

Francuska, Liga 1

19. kolo

Bordo - Lil 2:3
Lorijen - PSŽ 1:1
Lion - Mec 1:1
Marsej - Rems 1:1
Monako - Ren 2:1
Monpelje - Anže 4:1
Nica - Lans 2:1
Sent Etjen - Nant 0:1
Troa - Brest 1:1.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO