ŽELIM DA ZAVRŠIM KARIJERU U ZVEZDI: Ovako je govorio Milan Borjan, so na ranu navijačima!


IZVOR: Republika - 19.12.2021 | 10:59


Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan definitivno napušta "Marakanu", a letos je u redovima crveno-belih bila potpuno drugačija priča.

Foto: Starsport
ŽELIM DA ZAVRŠIM KARIJERU U ZVEZDI: Ovako je govorio Milan Borjan, so na ranu navijačima!

Borjan je potvrdio glasine da želi da ode iz Crvene zvezde, ali nije precizirao tačan razlog, iako je svima jasno da je došlo do sukoba u svlačionici srpskog šampiona posle kiksa protiv Radnika.

Međutim, iskusni golman je "pevao" potpuno drugu priču letos kada se spominjalo da ima ponude iz inostranstva i da postoji mogućnost da napusti "Marakanu".

Foto: Starsport

 

- Bilo je ponuda, moja želja je da završim karijeru u Zvezdi. Želim da budem legenda kluba. Sve je sada na upravi da li će da me prodaju i kakve planove imaju. Moja i želja moje porodice je da ostanemo ovde. Ovo je moja druga kuća - rekao je Borjan u julu ove godine.

Iako je u svom saopštenju rekao kako pritisak i tenzije nisu razlog njegovog odlaska, jasno je da je "nešto puklo" u taboru crveno-belih jer je Borjan više nego ikad potreban Zvezdi. O tome više pročitajte OVDE.

Izabranici Dejana Stankovića su na spektakularan način izborili direktan plasman u osminu finala Lige Evrope, a smena na golu će sigurno poremetiti planove u Evropi.

BONUS VIDEO: