HRVATI U SUZAMA: Komšije bi zbog uspeha Zvezde i Partizana da izvrše HARAKIRI!


IZVOR: Republika - 10.12.2021 | 14:58


Crvena zvezda i Partizan doveli su srpski fudbal nadomak toga da ima direktnog učesnika u Ligi šampiona u sezoni 2023/24.

Foto: Tanjug/AP
HRVATI U SUZAMA: Komšije bi zbog uspeha Zvezde i Partizana da izvrše HARAKIRI!

Dok u Srbiji vlada euforija zbog uspeha večitih rivala, u Hrvatskoj je potpuno suprotna situacija.

Dinamo Zagreb je jedini klub koji brani čast hrvatskog fudbala, tako je bilo godinama, a tako je i sada. Ipak, uspesi kluba sa Maksimira nisu dovoljni u borbi sa Crvenom zvezdom i Partizanom.

Poznati hrvatski portal "24sata.hr" o ovoj temi pisao je na veoma zanimljiv način. Oni su od ogromne muke "zaboravili" da napišu kako je Srbija skočila na 11. mesto UEFA liste. Pomenuti hrvatski portal više se bavio bajkama o tome šta treba da uradi Dinamo Zagreb kako bi Hrvatima doneo dva predstavnika u Ligi šampiona.

Foto: Starsport

Sa druge strane, "Index" je prokazao malo više objektivnosti, pa je čitav tekst posvetio uspesima srpskog fudbala, ali je na taj tekst stavio naslov, po kojem se može videti kolika tuga vlada u susedstvu.

- Srbija blizu direktnog mesta u LŠ. Ima će tamo dva predstavnika - baš to je naslov "Indexa".

Zavapio je i "Večernji list" u tekstu sa naslovom "Dinamo ne može sam do dva kluba u Ligi šampion". Novinari ovog portala su kao i kolege sa "24sata.hr" propustili da napišu barem jedan red o tome da će Srbija od sezone 2023/24 imati najverovatnije direktnog učesnika u Ligi šampiona. 

Hrvati su još jednom pokazali svu svoju "objektivnost", a ništa drugačije od njih nismo ni očekivali.

BONUS VIDEO: