SA MLADENOM ĆEMO OSTVARITI SVE CILJEVE! Velikan objasnio zašto se odlučio za Krstajića


IZVOR: Republika - 09.12.2021 | 10:47


Nekadašnji fudbaler a sada fudbalski stručnjak Mladen Krstajić imenovan je danas za novog trenera Makabija iz Tel Aviva. Ova vest je mnoge iznenadila, a sada je stiglo i objašnjenje vlasnika izraelskog kluba Miča Goldahara, koji pojasnio iz kog razloga se odlučio baš za srpskog stručnjaka.

Foto: Starsport
SA MLADENOM ĆEMO OSTVARITI SVE CILJEVE! Velikan objasnio zašto se odlučio za Krstajića

Vlasnik "ponosa Izraela" je nakon imenovanja Krstajića istakao:

- Mladen ima sve kvalitete koje cenimo mi u Makabiju: radnu etiku, profesionalizam i želju za pobeđivanjem. Te osobine su lansirale Krstajića u vrh evropskog fudbala i klub će sa njim ostvariti svoje ciljeve. Želimo dobrodošlicu Mladenu i njegovim saradnicima. Svi zajedno ćemo im biti najveća podrška.

 

 

Takođe se oglasio i Mladen Krstajić.

- Hvala predsedniku Miču na ukazanom poverenju da vodim Makabi. Meni je čast što sam se pridružio najuspešnijem klubu u Izraelu, koji ima veliku istoriju i tradiciju. Kao što sam to činio tokom celog života, radiću naporno i predano i jedva čekam da počnem, jer je mnogo posla ispred mene - naglasio je Krstajić

Makabi večeras igra protiv Alaškerta u okviru Lige konferencija, ali i dalje nema zvaničnih informacija da li će Krstajić biti na klupi.

BONUS VIDEO