ULTRA POJAČANJE ZA TITULU: Vlahović spašava POSRNULOG velikana?!


IZVOR: Republika - 08.12.2021 | 17:56


Bivši as Juventusa Alesio Takinardi ocenio je da bi srpski napadač Dušan Vlahović predstavljao "spasonosno pojačanje" za posrnulu "Staru damu".

Foto: Starsport
ULTRA POJAČANJE ZA TITULU: Vlahović spašava POSRNULOG velikana?!

Nekada pouzdani vezista uveren je da bi se Vlahović odlično uklopio u "gradu Fijata", nakon što igra još jednu fenomenalnu sezonu u dresu Fiorentine, za koju je već postigao 15 golova.

Jesam li očekivao ovakvu krizu Juventusa? Iskreno nisam. Na početku sezone sam bio ubeđen da će se boriti za Skudeto, a umesto toga će im biti užasno teško da stignu i do Lige šampiona. Četiri najbolja tima su trenutno superiorna. Juventusu su neophodno Vlahović i Zakarija da bi se vratili na vrh. Ja bih uradio sve da ih dovedem u Juventus. Perfektni su za 4-2-3-1 formaciju koju Masimilijano Alegri forsira već neko vreme - izjavio je Takinardi, koji je ubeđen da bi se Juventus sa Dušanom vratio u borbu za titulu prvaka Italije.

 

 

Podsetimo da je Srbin nedavno odbio produženje ugovora sa klubom sa stadiona "Artemio Franki", a spekuliše se da je upravo Juve favorit da ga na zimu dovede u svoje redove.

BONUS VIDEO