STIŽE POJAČANJE! Bomba samo što nije EKSPLODIRALA!


IZVOR: Republika - 04.12.2021 | 11:54


Prvotimac Radničkog iz Kragujevca Stefan Mitrović, vrlo lako bi mogao da zaigra za selekciju Kanade, za koju sa velikim uspehom nastupa već godinama unazad golman Crvene zvezde Milan Borjan.

Foto: Starsport
STIŽE POJAČANJE! Bomba samo što nije EKSPLODIRALA!

Igre u prvom timu Radničkog i talenat mladog fudbalera prepoznali su i u stručnom štabu čairskog superligaša, ali i u reprezentaciji Kanade:

Foto: Starsport

Prvotimac Radničkog Stefan Mitrović

- Rođen sam u Kruševcu i kada sam imao samo šest meseci moji roditelji Tanja i Ivan preselili su se u Kanadu, gde i sada žive i rade. Imam mlađeg brata, koji se, ne bavi sportom. Počeo sam da treniram fudbal kada sam napunio pet godina u klubu Hamilton Srbija iz kojeg sam par godina kasnije prešao u ekipu Soflit Hanajol takođe u Hamiltonu. Kada sam imao 11 godina došli su i odveli me u svoj kamp ljudi iz Akademije Đivova u okolini Hamiltona, a nekoliko godina potom angažovan sam u Akademiji fudbala Empajer Nijagara. Onda sam sa 17 godina došao u rodnu Srbiju i odmah stigao na Čair, gde u Radničkom imam profesionalni ugovor do leta 2023.godine- rekao je Mitrović za "Sportski žurnal".

BONUS VIDEO: