SUZE NA OLD TRAFORDU: Legenda NAPUSTILA Mančester junajted! (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.12.2021 | 08:38


Privremeni menadžer Mančester junajteda Majkl Kerik otišao je sa "Old Traforda", posle više od 15 godina.

Foto: Tanjug/AP
SUZE NA OLD TRAFORDU: Legenda NAPUSTILA Mančester junajted! (FOTO)

Nekada pouzdani vezista uspeo je da rezultatski stabilizuje "Crvene đavole" nakon odlaska Norvežanina Solskjera, a od velikana se oprostio pošto je na "Teatru snova" pao Arsenal (3:2).

Moje vreme u ovom velikom klubu ću uvek smatrati najboljim u karijeri. Kada sam prvi put potpisao pre 15 godina, ni u najluđim snovima nisam sanjao da ću osvojiti toliko trofeja. Nikada neću zaboraviti šta sam prošao kao igrač i član stručnog tima. Ipak, posle dužeg razmišljanja, doneo sam odluku da je pravi čas da napustim klub. Želim da se zahvalim svim igračima i osoblju kluba, bilo je zadovoljstvo raditi sve te sate sa njima, ostvario sam brojna prijateljstva. Uvek sam bio i biću navijač Mančester junajteda i dolaziću na što je moguće više mečeva. Poželeo bih Ralfu, osoblju, igračima i navijačima sve najbolje, radujem se što ću opet moći da ih podržavam sa tribina kao navijač - naveo je Kerik, na šta je Mančester uzvratio sa "hvala legendi".

 

 

Podsetimo, Ralf Ragnik je dogovorio preuzimanje Mančestera, a on je posmatrao derbi sa "Tobdžijama" uživo na "Old Trafordu". Nemac će debitovati u nedelju, kada će u okviru 15. kola Premijer lige Junajted ugostiti ekipu Kristal Palasa.

BONUS VIDEO