MOĆNA PORUKA SELEKTORA: Piksi objasnio zašto smo kao narod posebni!


IZVOR: Republika - 22.11.2021 | 20:57


Srbiju je odveo na Svetsko prvenstvo i ispunio san nacije, a sada je imao poruku za sve ljude u Srbiji.

Foto: Starsport
MOĆNA PORUKA SELEKTORA: Piksi objasnio zašto smo kao narod posebni!

Delovalo je kao nedostižan san - direktan plasman na Mundijal u Kataru. Međutim, ne i za njega, on je sve vreme duboko verovao u ono čime Srbija raspolaže, on je sve vreme verovao u kvalitet svog tima, u sebe i u to da će Srbi biti pravi, kada za to dođe vreme.

Dragan Stojković Piksi kao igrač je važio za velikog virtuoza i fudbalera koji je jednim potezom znao da reši meč, a sve što sada pokazuje kao trener samo govori koliko je njegova fudbalska filozofija  vremenom dobijala pečat.

Mnoge njegove izjave uoči odlučujućijh partija će ući u anale, ali ipak postoji i jedna kojom je pokušao da na jednostavan način objasni sve ono što nas čini takvim kakvim jesmo, da uvek gledamo napred i da se uvek možemo osloniti jedni na druge.

- Slagaće vas svako ko kaže da je negde lepše nego ovde u Srbiji. Zašto je ovde najlepše? Zato što ste ovde među prijateljima, koreni su vam tu. Ovo ovde ništa ne može da zameni.

Ovde kad dođeš i osetiš tu atmosferu sa prijateljima, to ne može da se kupi. Tamo nemaš sa kim da popiješ kafu. Ovde se to rešava jednim pozivom.

 

 

Zar nije tako?