STANKOVIĆ GA SKLONIO IZ TIMA: Zvezdin junak DEFINITIVNO NAPUŠTA "Marakanu"


IZVOR: Republika - 13.10.2021 | 07:49


Ekipa beogradske Crvene zvezde je od starta ove sezone odigrala ukupno 18 mečeva na kojim je zabeležila veoma dobre rezultate, pogotovo kada je u pitanju Liga Evrope gde su crveno-beli prvi u grupi F.

Foto: Starsport

Za Vukanovića nema mesta na "Marakani"

Trener aktuelnog šampiona Srbije, Dejan Stanković, imao je dosta problemu oko sastava tima u poslednjih nekoliko mečeva što zbog povreda, što zbog zaraze korona virusom nosioca ekipe. 

Vukanović još uvek nije dobio priliku da ove sezone odigra meč u crveno-belom dresu, pošto nije odigrao nijedan minut u taboru kluba sa Marakane.

Mladi Aleska nije licenciran za mečeve Lige Evrope, dok je u domaćem prvenstvu na samo tri utakmice bio u protokolu ali šansu da zaigra nije dobio. 

Stoga se može izvući i zaključak da će Vukanović, kojem karejem ove godine ističe ugovor, promeniti sredinu bez obeštećenja klubu iz Ljutice Bogdana. 

Vukanović je na beogradsku "Marakanu" stigao 2019. godine a "Delije" ga svakako pamte po golu koji je Crvenu zvezdu odveo u Ligu šampiona kao po tome što je zatresao mrežu večitom rivalu - Partizanu u večitom derbiju. 

Podsetimo se, postojalo je interesovanje iz Turske i Saudijske Arabije, te je na Vukanoviću da sam izabere novu sredinu.