PREKIDAM ĆUTANJE: Ronaldo objavio PISMO i svima zapušio usta!


IZVOR: Republika - 18.08.2021 | 11:25


Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rešio je da stavi tačku na sve spekulacije vezane oko njegovog navodnog odlaska iz Juventusa.

Foto: Tanjug/AP

Ronaldu prekipalo, otkrio je sve

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rešio je da stavi tačku na sve spekulacije vezane oko njegovog navodnog odlaska iz Juventusa.

Mesecima unazad Ronaldo se dovodio u vezu sa povratkom u madridski Real ali i u  Mančester junajted, da bi nedavno osvanula vest kako bi uskoro mogao da se preseli u PSŽ gde je i potpisao Lionel Mesi.

- Svako ko me poznaje svestan je koliko sam fokusiran na svoj rad. Manje priče, a više akcije, ovo je bio moj moto vođenja od početka karijere. Ipak, u pogledu svega što je nedavno rečeno i napisano, moram da odredim svoj stav - napisao je Ronaldo u pismu koje je objavio na društvenim mrežama.

 

 

- Više od nepoštovanja prema meni kao čoveku i kao igraču, neozbiljni način na koji je moja budućnost obuhvaćena u medijima je nepoštovanje prema svim klubovima koji su uključeni u ove glasine, kao i prema njihovim igračima i osoblju.

Kristijano je takođe istakao da je njegova priča u Madridu završena.

- Snimljeno je. U rečima i brojevima, u trofejima i titulama, u rekordima i na naslovnim stranama. Nalazi se u muzeju na stadionu „Bernabeu“ i ujedno je u mislima svakog navijača kluba. I pored onoga što sam postigao, sećam se da sam u tih devet godina imao odnos duboke naklonosti i poštovanja prema navijačima naklonost i poštovanje koje zadržavam do danas, i koje ću uvek negovati. Znam da će me istinski navijači Real Madrida i dalje imati u svojim srcima, a ja ću njih imati u svom - istakao je Ronaldo. 

Portugalcu je zasmetalo i to što je u medijima povezivan s nizom klubova u različitim ligama, a da se niko nije potrudio da sazna pravu istinu.

- Prekidam ćutanje sada da bi bih rekao da ne mogu da dopustim ljudima da se igraju sa mojim imenom. Ostajem fokusiran na karijeru i na posao, posvećen i spreman za sve izazove s kojima moram da se suočim. Sve ostalo? Sve ostalo su samo priče - napisao je Kristijano Ronaldo.