RASPRODAJA U PARIZU: Zbog dolaska Mesija čak DESET igrača mora da napusti "Park Prinčeva"!


IZVOR: Republika - 11.08.2021 | 14:04


Francuski velikan Pari Sen Žermen ovog leta je angažovao strašna pojačanja. Ipak, kako bi se omugućila sredstva za njihovu zaradu moraju da se preduzmu određeni koraci.

Foto: Tanjug/AP

Sprema se čistka sa "Parka Prinčeva".

U prestonicu francuske stigao je Ašraf Hakimi iz Intera za 60 miliona evra, dok su bez obeštećenja, ali uz visoke cifre na ugovorima, dovedeni Lionel Mesi, Serhio Ramos, Đini Vajnaldum i Đanluiđi Donaruma, što znači da su na papiru apsolutni favoriti za sve trofeje.

Iako, vlasnik kluba Naser El-Kelaifi uverava da neće biti nikakvih poteškoća oko finansijskog fer-pleja, svima je jasno da će PSŽ morati da se otarasi "viškova" kako bi nešto i zaradili ovog leta.

Kako javlja list "Athletic", uprava "Svetaca" odlučila je ovog leta proda čak desetoricu igrača.

S obzirom da je budžet za plate sada premašio 300 miliona evra, i da je vrlo teško napraviti prostora za Mesija, Nejmara i Mbapea, Pari Sen Žermen je u izlog stavio fudbalere od kojih može da zaradi solidan novac i tako pokrije "rupu" nastalu dovođenjem zvezda.

U izboru nove sredine slobodni su: Tilo Kerer, Abdu Dijalo, Rafinja, Idrisa Gej, Mauro Ikardi, Ander Erera, Serhio Riko, Alfons Areola, Levin Kurzava i Pablo Sarabija.