Zvezda upozorava navijače: Čuvajte se falsifikovanih karata!


IZVOR: Republika - 01.12.2017 | 20:19


Fudbalski klub Crvena zvezda upozorio je navijače koji planiraju da dođu na utakmicu 6. kola Liga Evrope protiv Kelna da karte ne kupuju od preprodavaca

Foto: Starsport

Navijači Zvezde jedva čekaju meč sa Kelnom

Crveno-beli su apelovali na navijače da ne kupuju karte preko posrednika niti da nasedaju na moguće prevare ljudi koji karte nude preko društvenih mreža.

- Na prethodnoj utakmici Lige Evrope koju je Crvena zvezda igrala na svom stadionu, protiv londonskog Arsenala, prilikom kontrole na ulazima stadiona otkriven je određen broj neispravnih ulaznica, a posebno ulaznica koje su kupljene preko interneta, a potom fotokopirane.

Nakon prikupljenih relevantnih podataka i činjenica vezanih za tu zloupotrebu, pokrenut je proces podnošenja adekvatnih krivičnih prijava protiv lica koja su izvršila to krivično delo.

Sa tim u vezi, za predstojeću utakmicu u kojoj će se sastati Crvena zvezda i Keln, Crvena zvezda će, u saradnji sa svim relevantnim subjektima uključenim u organizaciju te utakmice, preduzeti sve potrebne mere i radnje kako bi sprečila novu zloupotrebu, i to na sledeći način:

1. Biće sprovođena rigorozna kontrola ulaznica i to u dve faze i kroz dva bezbednosna prstena;
2. Nadzor nad kontrolom ulaznica će vršiti pripadnici MUP-a;
3. Svako lice sa neispravnom ulaznicom (što se utvrđuje posebnom metodom i upotrebom posebnih uređaja) biće predato policiji, a potom i procesuirano.

Crvena zvezda će učiniti sve što je u njenoj moći da utakmica protekne u najboljem redu, i da svakome ko dođe bude pravo zadovoljstvo što je prisustvovao, nadamo se, novom Zvezdinom uspehu - navodi se u saopštenju Zvezde.