IZNENAĐENJE! FIORENTINA PRESEKLA: Poznato gde će Vlahović igrati SLEDEĆE sezone!


IZVOR: Republika - 05.07.2021 | 20:42


Saga oko Srbina dobila epilog.

Foto: Tanjug/AP

Srpski centarfor Dušan Vlahović

Srpski centarfor Dušan Vlahović nalazi se u žiži italijanske javnosti nakon odlične minule sezone u dresu Fiorentine, a prema pisanju "Kurira", klub sa stadiona "Artemio Franki" je rešen da ga zadrži i za narednu takmičarsku godinu.

Naime, u Firenci su svesni koliko je Vlahović važan za tim, a postoji bojazan da bi bez njega mogli čak i da ispadnu u Seriju B. Stoga, Fiorentina ne mari previše za ponude velikana, poput Juventusa, Borusije Dortmund, Liverpula, a za slobodu Srbina nije dovoljno ni obeštećenje od 60 miliona evra. 

"Viola" je "zaključala" Vlahovića bar do zime, ali ne bi smela ni previše da čeka. Njegov ugovor sa timom ističe leta 2023. godine, pa oklevanje sa sobom nosi rizik od manje zarade, ili čak odlaska bivšeg napadača Partizana bez obeštećenja. 

Podsetimo, Vlahović je minule takmičarske godine postigao čak 21 gol u prvenstvu Italije, a po slovu ugovora trenutno zarađuje tek oko 800.000 evra na godišnjem nivou. Ipak, jasno je da će ostati u Fiorentini, bar još šest meseci.