(VIDEO) KOPA AMERIKA: Minimalac Argentine, autogol Vidala SPASAO Uruse!


IZVOR: Republika - 22.06.2021 | 07:20


Odigrana još dva susreta na šampionatu Južne Amerike.

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Argentine

U noći između ponedeljka i utorka odigrana su dva meča na Kopa Amerika. Argentina je, prema očekivanjima, nadigrala Paragvaj minimalnim rezultatom 1:0, dok su Urugvaj i Čile podelili bodove - 1:1.

"Gaučosi" su gol odluke postigli već u 10. minutu utakmice, a strelac je bio Gomez, na asistenciju Di Marije koji ga je sjajno uposlio loptom iza leđa odbrane rivala. Paragvajci su do kraja meča učinili sve kako bi izbegli poraz, a Argentinci su imali još nekoliko kolosalnih prilika da trijumfuju ubedljivijim rezultatom.

Detalje sa utakmice možete pogledati u videu.

Urusi su do boda stigli autogolom Vidala u 66. minutu, a prethodno je Vargas u 26, na asistenciju Beretosa doneo vođstvo Čileancima.

Na tabeli grupe A čelnu poziciju drži Argentina sa sedam, dok je Čile drugoplasiran sa pet bodova. Paragvaj ima tri poena, Urugvaj jedan, dok je Bolivija na začelju, bez bodova.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-77403-26681"));

Standings provided by SofaScore LiveScore