NAJGORA MESIJEVA SEZONA IKADA: Argentinac nije bolji ni od Dmitrovića


IZVOR: Republika - 09.05.2021 | 17:23


Da vam je neko rekao na početku sezone da će Lionel Mesi i Marko Dmitrović protiv najjačih španskih ekipa postići jednak broj golova, definitivno mu ne biste poverovali, ali to se dogodilo.

Foto: Tanjug/AP

Leo Mesi i Marko Dmitrović

Ako u obzir uzmemo duele sa četiri španska tima koja se bore za titulu u La Ligi, Mesi i Dmitrović su na tim mečevima dali po jedan gol.

Istina, Argentinac ima dve utakmice manje, pošto i sam nastupa za Barselonu, ali s druge strane on je jedan od najboljih fudbalera ikada, a Dmitrović je golman.

Lionel Mesi ove sezone nije uspeo da zatrese mrežu madridskih rivala, Reala i Atletika, dok je protiv Sevilje dao jedan gol u pobedi na gostovanju od 2:0.

Za razliku od njega, Marko Dmitrović je bio precizan protiv Atletika, kada je dao gol iz penala savladavši verovatno najboljeg golmana današnjice Jana Oblaka.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-36-32501"));
Standings provided by SofaScore LiveScore