ZVEZDINA DECA LETEĆE NA KECA: Terzić najavio PRODAJU najvećih BISERA


IZVOR: Republika - 30.04.2021 | 12:19


Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da klub iz Ljutice Bogdana ovog leta neće prodavati nosioce igre, ali da "Marakanu" mogu da napuste mlađe snage.

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Tri igrača koja su ove sezone važila za "bonuse" će na leto verovatno napustiti Srbiju.

Veljko Nikolić, Željko Gavrić i Njegoš Petrović mogu da idu u slučaju dobre ponude, ali to ne znači u startu da će otići pre završetka kvalifikacija. Od njihovih transfera moramo da se izdržavamo. Omladinska škola treba da proizvodi igrače od kojih će Zvezda funkcionisati. Oni u ovom trenutku možda nisu spremni da zbog mladosti donesu sportski rezultat u Evropi kojem težimo, jer će detalji i iskustvo odlučivati u kvalifikacijama. Ja bih voleo da svi oni ostanu u klubu još dve-tri godine, ali od čega će Zvezda da živi? - rekao je Zvezdan Terzić za "Srbiju Danas", pa nastavio:

- Za njih imamo konkretne ponude, ali ne želim da pričam o imenima klubova, jer mi to u Zvezdi nikad nismo radili dok se ne završe transferi. Videćemo kako će se stvari odvijati.

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela

Sa druge strane, zeleno svetlo za odlazak nemaju oni iskusniji.

Nijedan od igrača koji čine kostur tima nije na prodaju! I tu se ne radi o ceni. Nećemo ni pričati sa zainteresovaim klubovima. Katai, Ivanić, Borjan, Sanogo, Ben, Milunović... su nam neophodni za kvalifikacije i ovde se priča na tu temu završava - poručio je Terzić.