OVO JE I IVIĆEV USPEH: Votford ponovo u Premijer ligi!


IZVOR: Republika - 24.04.2021 | 16:12


Posle Noriča i Votford je iz Čempionšipa obezbedio plasman u Premijer ligu.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Vladimir Ivić

Votford je na svom terenu savladao Milvol sa 1:0 i tako dva kola pre kraja obezbdio drugu poziciju i plasirao se u društvo najboljih.

Ekipu sa Vikaridž Rouda na početku sezone predvodio je srpski stručnjak Vladimir Ivić, koji je potom bio smenjen, a na njegovo mesto je došao Španac Ćisko. Kad je Srbin napustio tim, Votford je bio petoplasiran na tabeli, sa minimalnim zaostatkom za vodeća dva tima, pa je ovo i njegov uspeh.

Jedini gol protiv Milvola postigao je Ismaila Sar u 11. minutu sa bele tačke. Votford sada ima 88 bodova i 10 više od trećeplasiranog Brentforda, kome su ostala još tri meča do kraja sezone.

Još jedan tim iz Čempionšipa će u Premijer ligu, a to mesto zagarantovano je za pobednika plej-ofa u kome učestvuju timovi od 3. do 6. mesta na tabeli.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-2-29438"));

Пласман обезедио SofaScore LiveScore