Pejčinović: TEŠKO JE OBJASNITI MUSLINOV OTKAZ


IZVOR: Republika - 23.11.2017 | 17:28


Odbrambeni fudbaler moskovske Lokomotive Nemanja Pejčinović izjavio je za "Mozzart sport" da ne razume zbog čega ga selektori reprezentacije Srbije ne pozivaju više na okupljanja nacionalnog tima. On je izjavio i da mu nije jasno zbog čega je selektor Slavoljub Muslin dobio otkaz.

Foto: Tanjug/AP

Pejčinović (desno) i dalje ima nadu da će putovati u Rusiju idućeg leta

- Nisam bio iznenađen, iako, baravno, to nije bio logičan potez. Lično, ne razumem zašto je otpušten selektor koji nas je posle mnogo godina odveo na Mundijal - iskren je Pejčinović.

Štoper Lokomotive je još kazao da mu nije jasno zbog čega nije dobio poziv za poslednje reprezentativne akcije...

- Teško je dati objašnjenje, jednostavno je tako. Zna se ko odlučuje. Očigledno da Srbiji trebaju neki drugačiji igrači-

Ipak, odlični defanzivac ruskog tima i dalje gaji nadu da će se naći na spisku fudbalera koji će dogodine igrati na Mundijalu u Rusiji.

- Zaista bih želeo da igram na Mundijalu, bilo bi to sjajno. Pa još u zemlji u kojoj sam proveo značajan deo svoje karijere. U mojoj zemlji uvek govore da su Srbi i Rusi braća. U suštini, mi smo isti, slovenski narod, sličnih shvatanja i stanja duha - poručio je između ostalog Pejčinović čija Lokomotiva posle 17 kola vodi šampionsku trku u ruskoj Premijer ligi.