MILOJEVIĆ: Nema tajni pred BATE, igrači savršeno razumeju šta pričamo


IZVOR: Republika - 18.11.2017 | 18:37


Crvena zvezda je deklasirala Rad u 17. kolu Super lige Srbije i napravila dobru uvertiru pred duel sa beloruskim šampionom BATE Borisovim u petom kolu H grupe Lige Evrope u četvrtak. Strateg crveno-belih Vladan Milojević istakao je da je njegova ekipa odigrala kvaltetan meč protiv Rada.

Foto: Tanjug/AP

Vladan Milojević

- Moj tim je danas bio raspoložen. Smatram da je Rad izuzetna mlada ekipa, što su pokazali i u našem prvom susretu na Banjici. Želim im svu sreću u nastavku prvenstva i da ostvare zacrtane ciljeve. Mi se okrećemo narednoj utakmici protiv Borisova u četvrtak. Trudićemo se da pružimo što bolju igru i ostvarimo pozitivan rezultat -rekao je Milojević, a preneo klupski sajt.

Zvezda je protiv Rada igrala u drugačijoj formaciji (3-4-3), a Milojević je naglasio da nije želeo da kalkuliše pred meč u Belorusiji.

- Nije bilo nikakve namere da sakrijem karte pred meč u Belorusiji. Nema nikakve tajne u svemu tome, već sam samo želeo da isprobam više taktičkih varijanti. Moji igrači savršeno razumeju, prihvataju i sprovode u delo na terenu sve zamisli nas iz stručnog štaba - dodao je trener Crvene zvezde.