Sergej preti Kolarovu, Ronaldo cepa "jorgan"


IZVOR: - 18.11.2017 | 06:31


Spektakularan fudbalski vikend je pred ljubiteljima najvažnije sporedne stvari.

 

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Kristijano Ronaldo

Tri sjajna derbija daće vam idealan izgovor da ostanete kod kuće prikovani uz televizor. Sve počinje u subotu od 13.30 (Sport klub 1), kada će Arsenal odmeriti snage na svom terenu protiv Totenhema. Sjajno će biti i u Madridu, gde Atletiko dočekuje Real, predvođen Kristijanom Ronaldom (20.45, Sport klub 1). Ipak, za Srbiju će svakako biti najzanimljiviji gradski derbi u Italiji koji će obeležiti duel dvojice "orlova" - Aleksandra Kolarova i Sergeja Milinković-Savića.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Sergej Milinković Savić

Rimski okršaj zakazan je za subotu od 18 časova (Arena sport 4) i biće posebno interesantno kako će se ponašati Kolarov, koji je u prošlosti branio boje nebeskoplavih. Prema njegovim rečima, on je surovi profesionalac koji će dati sve od sebe za pobedu "vučice".

- Ne mogu da izbrišem prošlost, ali ako dam gol Laciju, neću da skrivam radost. Proslaviću gol - rekao je Kolarov.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Aleksandar Kolarov

Srpski levi bek već je bio strelac u rimskom derbiju 2009. godine igrajući za Lacio, kada je praktično ceo teren pretrčao, predriblao nekoliko igrača i pogodio za pobedu od 4:2.

Sigurno je da će Kolarov biti u fokusu navijača, posebno Lacija, jer ne mogu da mu oproste što je posle nebeskoplavih i Mančester sitija potpisao za Romu.