NA "MARAKANI" ODAHNULI: Najbolje moguće vesti pred meč sa Milanom!


IZVOR: Republika - 10.02.2021 | 16:05


Iako će morati bez jednog od najboljih igrača u utakmici šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana, stižu dobre vesti za crveno-bele.

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Kako javlja "Mozzartsport" Aleksandar Katai uspešno je prošao još jednu kontrolu lekarskog konzilijuma na Vojnomedicinskoj akademiji i dobio dozvolu da trenira jačim intenzitetom.

Posle nekoliko sedmica individualnih treninga i rada smanjenim intenzitetom, kreativac iz Srbobrana je u utorak dobio zeleno svetlo da se priključi timskim treninzima i radi sa 60 posto mogućnosti.

Takođe, Kataiju je smanjena terapija, a u slučaju da ne bude neželjenih efekata i promena u krvnoj slici, Aleksandar Katai će moći maksimalno da trenira od narednog ponedeljka.

Foto: Starsport

Jasno je da ne postoji šansa da Dejan Stanković uoči meča sa Milanom dobije najveće moguće pojačenje.

Bivši član Alavesa i Čikaga trebalo bi da za takmičarski fudbal bude spreman početkom marta, što znači da će ga Dejan Stanković koristiti na oba domaća fronta.

 
$bp("Brid_12970055", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Poslednji takmičarski meč Aleksandar Katai je odigrao 12. novembra prošle godine, kada je nosio dres Orlova u sudaru sa Škotskom. Šansu je dobio u finišu meča, neposredno pre pogotka Luke Jovića, ali je pogoršao hroničnu povredu primicača. Kasnije mu je, prilikom rutinskog uzimanja laktata, dijagnostifikovana bolest krvi, sa kojom se suočavao i tokom ranijeg perioda u karijeri.