NIKAD SKANDALOZNIJE: Vuletić SRAMNO udario na Terzića!


IZVOR: Republika - 04.02.2021 | 15:36


Akcija MUP i BIA u sveobuhvatnoj istrazi protiv mafije i organizovanog kriminala vodila je i do stadiona najvećih srpskih klubova Crvene zvezde i Partizana. U Humskoj je pronađen bunker Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, dok je Žandarmerija tokom većeg dela dana bila ispred prostorija u Ljutice Bogdana. O svemu se oglasio predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović, koji je poručio da sve što se dešava nema veze sa sportom nego sa kriminalom.

Foto: Starsport

Vladimir Vuletić

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić iskoristio je situaciju da žestoko prozove generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

- Zašto je onda Terzić, dr Zvezdan, i dalje na slobodi - upitao je Vuletić na Tviteru, a potom obrazložio izjavu u kratkom razgovoru za Srpski telegraf.

- Ja pozdravljam borbu protiv organizovanog kriminala, ali samo ako je ona sveobuhvatna. Zvezdan Terzić je jedini čovek sa stadiona Crvene zvezde za kog znam da je upleten u kriminalne radnje. I to ne tvrdim ja, već tužilaštvo. On je optuženi u sudskom procesu u kom tri godine nismo imali nijedan gest prema optuženom - izjavio je potpredsednik crno-belih.

Na pitanje kako je moguće da navijači Partizana upleteni u organizovani kriminal imaju svoj štek na stadionu u Humskoj Vuletić je dao diplomatski odgovor.

- Ja se ne bavim navijačima. Verujte da niko od članova uprave nije dao dozvolu za to niti je znao za to.

Foto: Starsport

Glavni operativac Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije želeo da odgovara Vuletiću.

- Nemam komentar - poručio je Terzić.