RASULO U HUMSKOJ: Novac presudio, CRNO-BELI OSTAJU BEZ NAJBOLJEG u zimskom delu sezone!


IZVOR: Republika - 22.01.2021 | 11:04


Taman kada crno-beli pojačaju ekipu, ostanu bez jednog od najboljih fudbalera.

Foto: Starsport

Takuma Asano na izlaznim je vratima u Partizanu...

Ovaj proces ponavlja se već godinama, pa "Grobari" više nisu iznenađeni, ali je razočaranje i dalje svaki put i te kako pristuno.

Sada je na red došao Takuma Asano, možda i najbolji pojedinac Partizana u zimskom delu sezone, za koga se interesuju klubovi širom Evrope.

Pominjalo se Zagleblje iz Lubina, ali ne deluje kao da su Poljaci veće ime od crno-belih. Turci su sledeći pokucali na Partizanova vrata, pa bi nažalost njihovi milioni mogli da odvedu sjajnog Japanca iz Humske.

Foto: FK Partizan

Za Asana su zainteresovani Poljaci i Turci, a cena mu je 5 miliona evra

Kako prenosi "Sportski žurnal", traže ga Alanija i Antalija, čiji su skauti bili prisutni tokom priprema "parnog valjka" u Beleku.

Momka koji je u prvom delu takmičarske godine postigao čak 12 golova i dodao četiri asistencije procenjuju na 5 miliona evra, tako da bi Partizan od još jednog stranca mogao bogato da se "omasti".

Od Sadikovog transfera još uvek "kaplje" novac, ali ovolike svote retko se viđaju u Srbiji, pa će crno-beli biti na velikom iskušenju da prihvate neku od ponuda Turaka.

 

 
$bp("Brid_11303826", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

 

Sam Asano nije izrazio želju da napusti Beograd, tako da nade za "Grobare" da neće ostati bez jedne od zvezda još uvek postoji.