ŠOK! DEJAN STANKOVIĆ PROMENIO ZANIMANJE: Proslavljeni fudbaler oduševio nastupom!


IZVOR: Republika - 17.01.2021 | 21:04


Dejan Stanković navikao nas je na sjajne nastupe na ili pokraj fudbalskih terena, ali ako je suditi po njegovom debiju u TV seriji, možda je vreme da razmisli o novoj karijeri.

Foto: Starsport

Dejan Stanković debitovao je u zamisli Laze Ristovskog zvanoj "Drim tim"

Serija "Drim tim" glavna je tema po kuloarima širom Srbije već nedeljama, pa su mnogi jedva dočekali da vide stratega Crvene zvezde u akciji.

Pored njega u ovoj komediji pojavio se i Nenad Milijaš, takođe legenda crveno-belih.

Dejan Stanković i Nenad Milijaš, legende srpskog fudbala, na samom početku uneli su duh zajedništva u naš Drim tim i pomogli nam da sportski iznesemo ceo snimajući proces. Njihov dolazak kao da je bio juče - pisalo je u objavi na stranici serije na Instagramu pred premijeru, a sada i rezultatima ekipa može da se ponosi.

Foto: Printscreen, Ana Paunković

Dejan Stanković bio je kratko na ekranu, ali je ostavio dobar utisak

Stanković, kako kaže, nije imao dvoumice kada ga je Laza Ristovski pozvao da učestvuje u projektu.

Kada sam dobio poziv od Laze da učestvujem u ovom projektu, bez razmišljanja sam rekao da, pogotovo što je u pitanju pozitivna fudbalska priča o ostvarenju snova. Za to je, u sportu kao i u filmu, najbitnija ekipa. Da bi jedan tim funkcionisao kao ’drim tim’ ljudi moraju da dišu kao jedan - da se razumeju, poznaju i da budu fleksibilni. Ekipa je ta koja sve nosi na svojim leđima i pravi razliku i kada je dobro i kada je loše - istakao je legendarni fudbaler.

Foto: Printscreen, Ana Paunković

Milijaš i Stanković u seriji "Drim tim"

Deki, kralju, samo tako nastavi!