EKSKLUZIVNO! Kosmički PREOKRET! Ništa od Piksija, reprezentativci silno žele samo NJEGA na mestu selektora Srbije!


IZVOR: Emir SELMANI - 13.01.2021 | 04:11


Milošević je u sjajnim odnosima sa zlatnim "novozelanđanima", kao i s mlađim reprezentativcima poput Aleksandra Mitrovića i Luke Jovića.

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Većina reprezentativaca Srbije želi Savu Miloševića (47) za selektora, saznaje Srpski telegraf! Saga oko naslednika Ljubiše Tumbakovića uskoro bi trebalo da dobije epilog, a bivši trener Partizana izbio je u prvi plan iz nekoliko razloga. Prvi je želja fudbalera da sarađuju s njim, a to se, pre svega, odnosi na mlađe igrače koji dobro pamte rad s njim u mlađim reprezentativnim selekcijama.

Milošević je kao direktor svih reprezentativnih selekcija bio deo fenomenalnih uspeha mlađih ekipa Srbije - omladinske reprezentacije koja je 2013. u Litvaniji postala prvak Evrope, a potom i selekcije do 20 godina koja je u Novom Zelandu postala šampion sveta. Igrači koji su obeležili tu epohu, a danas su A reprezentativci - Rajković, Gaćinović, Nemanja Maksimović, Andrija Živković, Marko Grujić, Miloš Veljković, Sergej Milinković-Savić digli su ruku za Savu.

Foto: Starsport

Savo Milošević bi mogao da odvede Srbiju u Katar

HVALIO NAPADAČE

Milošević ima sjajan odnos i s napadačima Aleksandrom Mitrovićem, kao detetom Partizana, ali i s Lukom Jovićem, čiji je vanserijski talenat prepoznao jer su zemljaci iz Bijeljine. Milošević je navodno Jovića preporučio Partizanu, ali je on na kraju završio u Crvenoj zvezdi. I na račun Mitrovića i na račun Jovića Savo je sipao pohvale jer igraju na poziciji napadača, na kojoj se on proslavio, i jer se lično uverio u njihov kvalitet.

Dakle, dobar deo reprezentativaca odrastao je uz Miloševića u Staroj Pazovi, ali to nije jedini razlog u njegovu korist. Konkurencije gotovo da i nema jer su preostali kandidati iz ovog ili onog razloga odbili FSS. Siniša Mihajlović je u jučerašnjem broju Srpskog telegrafa objasnio da ima moralnu obavezu prema Bolonji i da ne bi mogao da napusti italijanski tim koji je bio uz njega u životnoj bici sa leukemijom.

ZAŠTO SU ODBILI KLUPU SRBIJE

Siniša Mihajlović

oseća moralnu obavezu prema Bolonji

Dragan Stojković Piksi

višemilionski ugovor sa Kinezima

Vladan Milojević

trenutno mu se ne vraća u srpski fudbal

Veljko Paunović

nesporazum u pregovorima s Pantelićem

ZAVISI OD DERBIJA

Dragana Stojkovića Piksija koči višemilionski ugovor s kineskim Gvangžu rič end forsom i logično je da ne želi tek tako da se odrekne sume od 5.300.000 evra. Vladanu Milojeviću se za sada ne vraća u srpski fudbal iako je pred otkazom u Saudijskoj Arabiji i posao mu zavisi od derbija s velikim rivalom El Hilalom u petak. Kada je reč o Veljku Paunoviću, zapelo je između njega i potpredsednika FSS Marka Pantelića u pregovorima.

Foto: Starsport

Ugovor sa kineskim velikanom "zakočio" Piksijev angažman

 
$bp("Brid_10462574", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});