POJAČANJE VREDNO OPSTANKA U LIGI: Bivši fudbaler Partizana potpisao za Zlatibor


IZVOR: Republika - 08.01.2021 | 16:12


Posle napadača Andreja Bogićevića, koji je stigao iz Grafičara, superligaš Zlatibor Čajetina nastavlja da dovodi novajlije, koje bi trebalo da doprinesu opstanak u Superligi Srbije. Predsednik kluba Veljko Radulović i sportski direktor Predrag Ristanović, danas su na planinskoj lepotici predstavili četiri pojačanja, svi su vezni igrači.

Foto: Starsport

Eliomar Silva i Božinov u duelu

Najveće je svakako Eliomar Silva (32 godine), koji stiže iz Inđije a javnosti je ponat i po nastupima za Partizan i Javor.

Uz njega ugovore su potpisali i Stefan Denić (Radjički Obrenovac), Seid Mulamuratović (Sjenica) i Danilo Milenkovic (Radnički Niš).

- Činimo sve sa Zlatibor opstane u ligi. U veznom redu imali smo puno problema i zato smo se i najviše pojačali na tim pozicijama. Igrače koje smo danas predstavili pratimo već neko vreme. Za Silvu je bilo zainteresovano nekoliko klubova u Regionu, ali smo bili najbrži. Brazilac je atraktivan i jedva čekam da se uigra sa ostalima. Siguran sam da će on ali i druga pojačanja našem treneru Zoranu Njeguši biti od velike koristi - istakao je Veljko Radulović, predsednik FK Zlatibor.

Sportski direktor Predrag Ristanović osvrnuo se na pojačanje iz Brazila.

- Silva je imao sjajnih utakmica za nekoliko srpskih klubova. Zna da razigrava ostale igrače. Verujemo da će njegovo iskustvo doprineti da naši napadači budu mnogo efikasniji - istakao je Ristanović.
Zlatiborci su najavili još nekoliko pojačanja, na redu su novi igrači u defanzivi. Od 12. Januara slede pripreme na Paliću, i svi veruju u dobar start.