SJAJNE VESTI ZA POČETAK NOVE GODINE: Trebalo je da zaduži dres reprezentacije Srbije, a sada je POBEDIO RAK!


IZVOR: Republika - 02.01.2021 | 09:30


Vasiliju Janjičiću, fudbaleru srpskog porekla je dijagnostifikovana teška bolest prethodnog leta, ali je na tri meseca terapija sprski fudbaler pobedio!

Foto: instagram.com/vasilijejanjicic

Vasilije Janjičić

Fudbaler Ciriha se mesecima borio protiv raka, ali je bio siguran da će uz podršku koja mu je stizala od porodice, kluba i navijača uspeti da pobedi.

Nekadašnji mladi reprezentativac Švajcarske u svim uzrasnim kategorijama je poreklom iz Srbije, a svojevremeno su postojali i kontakti da promeni nacionalnu selekciju. Do zvaničnog poziva nije došlo, a Vasilije Janjičić nije zaigrao za seniorski nacionalni tim Švajcaraca.

 
$bp("Brid_09576383", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

- Za mene lično, najgora godina u životu. Ne želim da trošim previše reči, samo ću joj reći da je izgubila. Ovu 2021. započinjemo lepim vestima, nakon tri meseca terapije i dve operacije sam pobedio rak'- naveo je Vasilije u objavi na Instagramu.

Mladi fudbaler je nastavio poruku zahvaljivanjem svima koji su mu bili podrška.

- Hvala svima, posebno porodici koja je bila uz mene. Veliko hvala saigračima iz Ciriha, mom bivšem klubu Hamburgu, nacionalnom timu, svima koji su me podržavali...Srećan sam što sam zdrav i što ću ponovo igrati fudbal-zaključio je mladi igrač.

U klupskoj karijeri Vasilije je igrao za Cirih, Hamburg i ponovo Cirih, u koji se vratio 2019. godine. U jednom trenutku su ga ugledni specijalizovani sajtovi svrstavali među 50 najtalentovanijih mladih fudbalera u Evropi.