BAČENE PARE?! Karager osuo PALJBU po NAJVEĆEM letnjem POJAČANJU!


IZVOR: Republika - 01.01.2021 | 19:40


Bivši reprezentativac Engleske bez dlake na jeziku.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Bivši defanzivac Liverpula Džejmi Karager

Kai Haverc (21), ofanzivni vezista Čelsija, letos je stigao na "Stamford Bridž" u transferu vrednom 80 miliona evra iz Bajera, ali je opšti utisak da nije opravdao očekivanja u Premijer ligi.

Bivši defanzivac Liverpula Džejmi Karager, u kolumni koju piše za "Dejli Telegraf", postavio je pitanje opravdanosti ovakve akvizicije "plavaca", uz poruku da se "takav igrač ne kupuje ukoliko ne znate šta ćete sa njim".

- Gledam Haverca i pitam se da li je Čelsi baš morao da ga dovede ovog leta. Očigledno je da se radi o vrhunskom potencijalu, ali takve fudbalere ne kupujete ako nemate jasno definisanu ideju kako ćete ih uklopiti u mozaik. Počinjem da se pitam da li zbog toliko velikog broja napadačkih opcija Frenk još uvek ne uspeva da pronađe pravu formulu - napisao je Karager.

 

 

Haverc je u tekućoj sezoni za Čelsi upisao 20 nastupa na kojima je zabeležio učinak od po četiri gola i asistencije. Videćemo da li će na Ostrvu uspeti da ponovi sjajne bundesligaške partije koje je pružao u dresu "farmaceuta" u prethodne četiri godine.

 

 
$bp("Brid_09520895", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});