ŠOK NA "MARAKANI": Zvezda ostaje bez KAPITALNOG POJAČANJA - jedan čovek je kriv za sve!


IZVOR: Republika - 25.12.2020 | 11:36


Zvezdi ističe vreme, pošto je Fenerbahče počeo pregovore sa Filipom Sinkernagelom iz norveškog Boda.

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Direktor istanbulskog velikana Emre Belozogolu se prema pisanju Hurijeta sastao sa igračevim agentom Pinijem Zahavijem i želi da završi posao što pre.

Detalji ponude nisu poznati osim da je Sinkernagel glavna meta Fenera u zimskom prelaznom roku.

Krilni napadač je imao impresivnu sezonu, a ugovor za Bodom mu ističe za nekoliko dana i od 1. januara je slobodan u izboru nove sredine. Iako je norveški klub želeo da ga zadrži, to nije bila realna opcija posle ovakve Sinkernagelove sezone.

Foto: Starsport

Sinkernagel i Haland

Privukao je Danac pažnju mnogih klubova osim Crvene zvezde i Fenerbahčea. Rozenborg, Seltik, Anderleht, Trabzon, Fortuna Dizeldrof, Bašakšehir su samo neki od klubova koji su pokazali interesovanje. Na sve to je u priču ušao i jedan od najmoćnijih agenata na svetu Pini Zahavi.

 

 
$bp("Brid_08883769", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

 

Sinkernagel je na Marakani prepoznat kao kapitalno pojačanje koje bi odmah moglo da pravi razliku ali to neće biti laka transfer misija jer nije nimalo jeftin za ovdašnje uslove i konkurencija je žestoka. Sinkernagel verovatno neće ni razmišljati o ponudama manjim od 500.000 evra po sezoni, a očekuje i par stotina hiljada evra kao bonus samo za potpis ugovora jer je slobodan igrač.