Šta znači "SRBIJA JE U DRUGOM ŠEŠIRU"? Potencijalni selektor Srbije MISTIČAN na francuskoj televiziji...


IZVOR: Republika - 07.12.2020 | 21:38


Srpski mediji rasplamsali su se kada je objavljena vest da bi Rajmon Domenek mogao da zameni Ljubišu Tumbakovića na klupi nacionalne selekcije.

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije mogli bi uskoro da dobiju novog stranog trenera...

Od kada je "Kurir" obelodanio da je bivši selektor "trikolora" navodno u trci za šefa struke "Orlova", bura se ne stišava, a ni njegov nastup na francuskoj televiziji nije uradio ništa da odagna spekulacije.

Naime, voditeljka u studiju ga je pitala šta se dešava sa Srbijom, a on je pomalo zbunjujuće odgovorio "Srbija je u drugom šeširu".

Jedan od najgorih trenera Franucske u njenoj skorijoj istoriji tako bi mogao da završi na klupi Srbije, pretežno zato što FSS navodno insistira na dovođenju stranog stručnjaka. 

- Srbija ima potencijal i kao takva svakako zaslužuje da se razmisli o tom pozivu. Nema sumnje da je vašoj reprezentaciji mesto daleko iznad onog gde se sada nalazi - izjavio je Domenek za "Kurir", ali to naravno nije potvrda njegovog angažmana.

Foto: Tanjug/AP

Za sedam godina na klupi "trikolora", Domenek je ređao neuspeh i skandal za neuspehom i skandalom...

O Domeneku izjasnio se i njegov kolega Aleksandar Rakić, saradnik iz Udruženja francuskih trenera.

- Remon je sjajna osoba, pre svega. Trenutno je predsednik Udruženja fudbalskih trenera Francuske (UNECATEF), a zbog porodice nije želeo da ide u azijske i afričke zemlje da predvodi njihove državne timove. Poziv iz Srbije, ipak, daleko je drugačiji - mišljenja je Rakić.

Nadajmo se da u FSS znaju šta rade...