(VIDEO) MILIČIĆ GRMI NA ENGLEZE: Dočekali su nas kao stoku, a oni pijani povraćaju po ulicama


IZVOR: Beogradski mediji - 05.11.2017 | 11:31


Bivši košarkaški reprezentativac naše zemlje Darko Miličić izjavio je da je ogorčen odnosom Engleza prema navijačima Crvene zvezde, prenose beogradski mediji.

Foto: youtube.com/Crvena zvezda

Miličić sa navijačima Zvezde u Londonu

Miličić je bio sa navijačima Zvezde na utakmici 4. kola Lige Evropa protiv Arsenala. On je sa tribina stadiona "Emirati" vodio navijanje.

- Bila mi je čast što sam bio s Delijama u Londonu. Dočekani smo kao najgora stoka! Očigledno da se neki rukovode onim što pročitaju u novinama. Iz jednog paba su nas izbacili samo zato što je jedan momak tiho pevao. To im je smetalo. Nikog nismo vređali, ispoštovali smo njihov zahtev i izašli - rekao je Miličić i nastavio:

- U drugom pabu smo tražili da nam očiste sto od mrva, ali su nas ignorisali. Tražili su da napustimo pab, pravdajući se nekim glupim razlozima. U trećem restoranu takođe nas nisu primili pod izgovorom da ne rade, iako su ljudi sedeli za stolom i večerali. Nismo nigde pravili incidente, dok su Englezi mrtvi pijani povraćali svuda po ulici, a neke devojke su puštale čudne krike. Pritom, dobili su bakšiša što sigurno ne dobiju za mesec dana. Samo pitajte koliko smo dali uličnim sviračima.

Arsenal i Crvena zvezda su igrali bez golova.