Zvezdinog "nasilnika" ČEKA DUGA PAUZA: FSS spremio DRAKONSKU KAZNU, Partizan ZAHTEVA još težu!


IZVOR: Republika - 22.10.2020 | 15:23 >> 15:42


Posledice posle 163. večitog derbija tek sada dolaze na naplatu, pa "nasilnika" iz redova Crvene zvezde čeka poduga pauza.

Foto: Starsport

Seku Sanogo mogao bi duže da odsustvuje sa terena posle crvenog kartona i neprimerenog ponašanja na 163. derbiju

Kontroverzni 163. derbi mogao bi da skupo košta i Partizan i Zvezdu.

Kako se navodi, crno-beli mogli bi da budu kažnjeni zbog propusta kao organizator meča, dok bi crveno-beli mogli da budu prekoreni zbog nepoštovanja protokola u suzbijanju virusa korona.

Nisu to jedine kazne koje slede učesnicima utakmice koja se posle svega završila 1:1, pa će Zvezda biti kažnjena sa 55.000 dinara zbog osam zarađenih žutih kartona, dok čoveka koji je povredio Sejdubu Sumu, Sanoga, čekaju potencijalno drastična mera.

 

 
$bp("Brid_03376226", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

 

Vezista iz Obale Slonovače odigrao je katastrofalan meč na stadionu Partizana, pa je najpre ozbiljnije povredio jednog od najboljih igrača Partizana, da bi u sudijskoj nadoknadi zaradio i drugi žuti karton.

Iako je i sama disciplinska komisija FSS odlučila da ovakvo ponašanje zaslužuje barem dva meča pauze, u taboru crno-belih nisu zadovoljni, pa su uložili žalbu u kojoj tvrde da je Sanogo namerno ubo Sumu u oko. Za sada je samo potvrđena suspenzija od dve utakmice.