MARKO MILOŠEVIĆ BRILJIRA, KASPI GUBI: Neverovatni rezultati srpskog golmana u Premijer ligi Kazahstana!


IZVOR: Republika - 19.10.2020 | 14:58


Oglasio se srpski čuvar mreže.

Foto: FC CASPY/SPORTS.KZ

Srpski golman Marko Milošević

Nakon reprezentativne pauze i perioda od skoro 20 dana, kazahstanski Kaspi je odigrao meč tamošnje Premijer lige i ponovo izgubio.

Trenutno poslednjeplasirani tim elite u Kazahstanu, ukoliko ne računamo Ertiš koji je odustao od takmičenja, i uprkos porazu imao je igrača u timu kola - golmana, Marka Miloševića.

Srpski čuvar mreže briljira u prvoj inostranoj sezoni za tim iz Aktaua, ubedljivo je najbolji golman tamošnje Premijer lige što je dokazao još jednom.

Milošević nije uspeo da sačuva mrežu, ali je i uprkos tome izabran za najboljeg golmana 13. runde kazahstanskog šampionata. Kaspi je izgubio od drugoplasiranog Tobola sa 1:0, a utisak nakon utakmice je da je Tobol bliži bio ubedljivom trijumfu nego Kaspi bodu.

Foto: FC CASPY/SPORTS.KZ

Priznanje za našeg čuvara mreže

Jedino je Sergej Malij uspeo da savlada srpskog golmana, na dvadeset minuta do kraja utakmice. I pre toga, a i posle, svašta je odbranio Milošević koji je nakon sjajnog perioda u Kazahstanu na pragu transfera karijere i odlaska u neku od fudbalski atraktivnijih evropskih zemalja.

- Naravno da sam zadovoljan jer sam ponovo izabran za najboljeg golmana kola u Premijer ligi Kazahstana, ali ne mogu da budem srećan jer smo doživeli još jedan poraz. Svih sat i po utakmice sam bio koncentrisan i uložio maksimalan napor, a ispostavilo se da je to bilo dovoljno samo za minimalni poraz. Prija mi rad sa Milanom Stojkovićem koji trenira golmane u Kaspiju, spremamo se za težak period i borbu za opstanak koji slede - izjavio je Milošević.

Foto: FC CASPY/SPORTS.KZ

Idealan tim kazahstanskog prvenstva

Sezona u kazahstanskoj Premijer ligi se završava u decembru, Kaspi koji trenira Srđan Blagojević ima još uvek realne šanse za opstanak, ali će morati da počne da pobeđuje kao što je to bilo protiv Astane pred reprezentativni odmor.

 

 
$bp("Brid_03115838", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});