SJAJNE VESTI ZA "DELIJE": Trostruki strelac na derbiju IPAK NAPADA PARTIZAN!


IZVOR: Republika - 14.10.2020 | 12:46


Navijači Crvene zvezde imaju razlog više da budu optimistični pred 163. Večiti derbi, pošto se u protokol pred okršaj sa Partizanom vratio Ričmond Boaći!

Foto: Starsport

Ričmond Boaći završio je rehabilitaciju u Italiji i može biti u sastavu za 163. Većiti derbi

Mesec dana se Ganjanin oporavljao u Italiji, gde je bio na rehabilitaciji, a sada je konačno zdrav i spreman da trenira. 

Boaći se vratio u Beograd, neće morati da prolazi proces samoizolacije zbog koronavirusa, tako da bi trostruki strelac na derbiju između Partizana i Zvezde mogao da se nađe na Stankovićevom spisku za gostovanje u Humskoj.

 

 
$bp("Brid_02669593", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"659642"});

 

 

Otkako se vratio u klub iz Đangsua, Boaći muku muči sa povredama, pa je shodno tome postigao samo jedan gol u Superligi od početka prethodne sezone. U toku ove godine, na tri nastupa Boaći nijednom nije tresao mrežu.

Ipak, tri gola protiv Partizana nikako nisu za bacanje, pa bi Boaći mogao čak i da startuje kako bi ponovio uspeh iz aprila 2017 ili septembra 2018. godine.

 

 

S druge strane, Partizan nikada nije izgubio od Zvezde kada je afrički napadač postizao gol, tako da će njegova uloga na ovoj utakmici biti pomno praćena sa obe strane Topčiderskog brda.