Zvezda trenirala na "Emiratima"


IZVOR: I. V. - 01.11.2017 | 21:14


Fudbaleri Crvene zvezde danas od 19 časova po lokalnom vremenu odradili su trening na stadionu Arsenala, gde ih sutra od 20 časova očekuje susret sa londonskom ekipom u okviru grupe „H“ Lige Evrope.

Foto: crvenazvezdafk.com

Igrači Crvene zvezde na travi Emirejtsa

Izabranike Vladana Milojevića nije dočekala čuvena londonska kiša pa su naši momci trenirali u odličnim uslovima na prijatnih 13 stepeni. Nakon trčanja i uvodnih vežbi zagrevanja, fudbaleri Crvene zvezde prešli su na igru sa loptom u krugu. Zna se da koncentracija naših igrača nikada nije sporna, međutim šef stručnog štaba Vladan Milojević je nekoliko puta tokom treninga podsećao svoje igrače da ostanu maksimalno fokusirani i da nastave sa ozbiljnim pristupom.

Treći najveći stadion u Engleskoj večeras je i prazan odavao utisak prelepe fudbalske pozornice. Iako je gostujući teren u pitanju, s obzirom na crvene stolice koje preovladavaju na stadionu "Emirata", sigurno su se naši prvotimci osećali prijatno. Crvena zvezda će na sutrašnjoj utakmici, kao i uvek, imati podršku svojih navijača i tek tada će u potpunosti uživati u pravom fudbalskom ambijentu.