VELEOBRT U ČELSIJU: Bio je otpisan, a sada mu Lampard oprašta grehe iz prošlosti!


IZVOR: Republika - 15.09.2020 | 13:50


Menadžer Čelsija Frenk Lampard je zadovoljan onim što na golu pokazuje Kepa Arizabalaga, uprkos tome što je španski čuvar mreže bio na meti kritika posle utakmice sa Brajtonom.

Foto: Tanjug/AP

Lampard se ne odriče Kepe

Čelsi je u prvom kolu Premijer lige slavio sa 3:1. Ipak, Kepi su mnogi zamerili kako je reagovao u 54. minutu, kada je Leandro Trosard postigao pogodak za Brajton.

- Zadovoljan sam onim što Kepa pokazuje. Nisam siguran da je u toj situaciji mogao bolje da reaguje- branio je Lampard svog golmana.

- Video sam da ima više samopouzdanja. On je naš golman i ja sam zadovoljan zbog toga. Ako i budemo dovodili nekoga, moraće da se bori za svoje mesto. Tako je to u Čelsiju- rekao je Lampard.

Nedavno se pisalo da bi golman Rena Eduard Mendi mogao da stigne na "Stamford Bridž".

 
$bp("Brid_00153663", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Od kako je Kepa u Čelsiju na golu ekipe sa "Stamford bridža" uvek postoje turbulencije. Razbesneo je bivšeg menadžera Sarija kada nije hteo da napusti teren, mada je to i povuklo ekipu da igra bolje u nastavku sezone. U sezoni 2019/20 Čelsi je primao mnogo golova, a neki su išli na dušu mladog Španca. Kepa je više puta ostajao na klupi i delovalo je da Frenk Lampard ne želi više da ga ima u ekipi, međutim, očigledano je došlo do preokreta.