VRTEŠKA BEZ PRESTANKA: Ko je koga tužio? Stigao neočekivan odgovor iz Zvezde!


IZVOR: Republika - 11.08.2020 | 11:53


Vest da će Partizan pokrenuti Disciplinski postupak protiv FK Crvena zvezda izazvala je reakciju sa druge strane Topčiderskog brda.

Foto: Starsport

"Marakana"

Crno-beli su se odlučili na ovakav potez jer je Aleksandra Pivić, komesar za takmičenje Superlige Srbije, pokrenuo postupak protiv Partizana zbog saopštenja iz Humske u kom je, kako je navedeno, vređana Crvena zvezda i njen direktor.

Zbog toga je potpredsednik Partizana, zadužen za pravna pitanja, Vladimir Vuletić tužio Zvezdu i generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Međutim, iz Ljutice Bogdana tvrde da je istog dana kada je pokrenut postupak protiv Partizana, Aleksandar Pivić pokrenuo postupak i protiv Crvene zvezde.

- Poštovani, na osnovu Člana 127. Disciplinskog pravilnika FSS, a zbog prekršaja Člana 87. Disciplinskog pravilnika FSS, zbog komentarasinja suđenja na utakmici FK Napredak – FK Partizan u Saopštenju za javnost, u svojstvu nadležnog organa za rukovođenje takmičenjem, podnosim prijavu protiv FK Crvena zvezda.

 
$bp("Brid_97129455", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

FK Crvena zvezda je dana 1.8.2020. godine nakon odigranih utakmica 1. kola LingLong Superlige Srbije, izdao saopštenje za javnost u kome se komentariše suđenje Danila Grujića na utakmici FK Napredak – FK Partizan- navodi se u tužbi koju je potpisao Aleksandar Pivić.

Foto: FK Crvena zvezda

Iz Ljutice Bogdana dodaju da ovakav potez iz Humske smatraju populističkim.