Rešena sudbina Serhija Ramosa!


IZVOR: Republika - 09.06.2020 | 13:17


Real je ponudio ugovor, ali ne onaj kome se nadao Ramos. Naime, kapiten je dobio ponudu za produžetak na godinu, tražio je tri, ali ovako će moći da ostvari san i da zaigra na novom "Bernabeu", od reprezentacije će se oprostiti na Mundijalu u Kataru.

Foto: Tanjug/AP

Serhio Ramos

Ramos se nadao da će klub odstupiti od pravila da igračima preko tridesete produžava ugovor na godinu dana, to recimo Pepe nije prihvatio i otišao je iz kluba, ali Perez nije popustio.

Ramos će pristati, on je sada demantovao da je uslovljavao novi ugovor dužinom trajanja obaveze i da mu je Real na prvom mestu.


Da nije tako prihvatio bi mnogo bolju ponudu iz Kine.

Klub ga vidi kao lidera i pored neslaganja koje je imao sa Perezom, a dobiće manevarski prostor da nađu zamenu. Zidan ne smatra da je to Militao, u čijem dovođenju nije učestvovao, a pominje se Francuz Upamekano, mada ne ove već sledeće godine. Fudbaler Lajpcijga je pod budnim oko skauta, ali želi ga i Barsa i engleski klubovi.

Podsetimo, Ramos je stigao pre 15 godina kada je za njega plaćena klauzula Sevilji, odigrao je od 2005. ukupno 640 utakmica, dao 61 gol neke od najvažnijih u istoriji "Los Blankosa" koji su doneli žetvu trofeja. Sa Realom je osvojio četiri Lige šampiona, sa reprezentacijom takođe sve trofeje, zaista fantastična karijera koja će u Realu biti produžena najmanje još dve godine.