Oglasili se Recko Antić i njegov sin o "napadu" na Vuletića: Zamolio sam ga ne daje lažne izjave u novinama - Dinamo je hiljadu puta čistiji klub od Partizana!


IZVOR: b92.net - 06.06.2020 | 12:07


Dragan Recko Antić, trener Dinama iz Vranja, potvrdio je da je njegov sin bio među ljudima koji su verbalno napali delegaciju Partizana.

Foto: Starsport

Dragan Recko Antić

Crno-beli su posetu jugu Srbije iskoristili da odu do Kopnene vojske gde su položili cveće na večnu vatru svim poginulim vojnicima naše zemlje.

Delegacija Partizana je potom otišla na ručak i tamo se desio pomenuti incident.

Antić je dodao kako je Dinamo iz Vranja 1.000 puta čistiji klub od Partizana.

- Dinamo ne namešta utakmice, već neka oni pogledaju u svoje dvorište. Odgovorno tvrdim da je Dinamo hiljadu puta čistiji klub od Partizana. Ako ima dokaze zašto ih nije doneo. Dinamo je jedini klub u Srbiji koji je suspendovao svog golmana zbog "nebranjenja2 protiv Partizana- rekao je Antić.

Za B92.net izjavu je dao i sin Marko Antić koji je bio sa dva drugara u restoranu.

Foto: Starsport

Vladimir Vuletić

- Ajde pojasnim situaciju. Ima nekoliko laži (u izjavi Vladimira Vuletića), nas nije bilo petorica, nego trojica, bio sam sa dva drugara u restoranu na ručku. Tada sam prepoznao Vuletića, dobro ga znam jer u zadnje tri godine pljuje po mom ocu i našem klubu gde sam ja predsednik. Nisam želeo da se zadržim u lokalu da ne bi došlo do incidenta. Zamolio sam ga ne daje lažne izjave u novinama, da ne pljuje po društvenim mrežama, to je to- rekao je Marko Antić.

- Laž je da smo bežali za Niš i da nas je policija jurila. To je notorna laž, to možete proveriti i u policiji. On je prijavio slučaj organima reda i mi smo se sutradan odzavali i dali nadležnima izjave. Isto što i vama pričam- dodao je sin Dragana Antića i zaključio da se Vranje deli na one koji navijaju za Dinamo i Crvenu zvezdu, apropo izjave Vladimira Vuletića da je "Vranje celo crno i belo".