Huligani jači od uprave Partizana: Kukavice, biju vam trenera, a vi sve krijete!


IZVOR: Ekipa Srpskog telegrafa - 29.05.2020 | 03:11


Uprava Partizana ponovo drhti zbog huligana! Kukavičluk članova užeg rukovodstva kluba iz Humske još jednom je došao do izražaja. Umesto da osude fizički napad navijača na trenera Savu Miloševića (46), o kom je prvi pisao Srpski telegraf, čelnici "parnog valjka" sakrili su se u mišje rupe i iz njih nemušto demantovali da se incident uopšte dogodio. Prirodno bi bilo da Miloševića uzmu u zaštitu i da pomoć potraže od državnih organa, pre svega policije i tužilaštva, ali u Humskoj su odlučili da je bolje da problem samo gurnu pod tepih. Kao da slična nevolja ne bi mogla jednog dana da zakuca na njihova vrata. A zapravo već jeste.

Foto: facebook.com/South Side - Južna Strana

Ni ovo se, izgleda, nije desilo... Navijači postrojili crno-bele

Setimo se 2016. godine i momenta kada je aktuelni generalni direktor kluba Miloš Vazura, usled napada huligana ispred stadiona, u paničnom strahu jedva spasava živu glavu.

Samo zato što je postojao snimak, iz Partizana su oštro osudili taj napad. Ovog puta odlučili su da se naprave ludi.

- Potpuna laž, ponovljena u mesec dana drugi put - poručio je predsednik kluba Milorad Vučelić za pojedine portale.

Potpredsednik Vladimir Vuletić je za sajt Telegraf.rs govorio u svom stilu.

- Tabloidni modus operandi je prvo Miloševića odselio u Birmingem, a Vuka Rašovića doselio iz Dubaija. Kada to zamešateljstvo pred utakmice Kupa nije prošlo, onda je Sava pretukao u prepunom stadionskom restoranu, usred višednevne aprilske koronske zabrane kretanja.

Foto: Starsport

Nemušti odgovori... Vladimir Vuletić i Milorad Vučelić

Savo: Destabilizuju mene i klub!

Trener Partizana Savo Milošević se oglasio povodom napada na njega, rekavši da je sve to izmišljotina.

- To je izmišljotina. Mogu da kažem da ljudi koji su pisali o napadu nisu novinari, već ljudski šljam.

Foto: Starsport

Savo Milošević

On je naglasio da je to pokušaj destabilizacije "jakog Partizana". Ne zna se da li je mislio na "bušenje" pred užasno težak meč protiv Mladosti u Humskoj (subota) ili na još epskiji meč u Surdulici u Kupu Srbije (sreda). Moguće da je Savo mislio na destabilizaciju usled borbe za drugo mesto sa Vojvodinom, ako na to cilja "parni valjak".