Oglasio se Milošević posle priče o "šamaranju"!


IZVOR: Republika - 28.05.2020 | 13:11


Nekoliko dana uoči nastavka sezone, pojedini mediji su preneli vest da je pre mesec dana jedan "poznatiji navijač Partizana" udario šamar Miloševiću u klupskom restoranu.

Foto: Starsport

Savo Milošević

Vest se pojavila dan nakon spekulacija da će Milošević u julu napustiti Humsku i preuzeti engleskog velikana Aston Vilu, za koju je igrao devedesetih godina.

- Ta priča traje već mesec i po dana i trudio sam se da izbegnem da pričam o budalaštinama i izmišljotinama i da ne budu deo ozbiljne priče kojom se bavim svaki dan. Nemam ni vremena da se time bavim, a s druge strane sam i oguglao na razne izmišljotine o meni koje sam pročitao u međuvremenu. Ali doveden sam u situaciju da ne mogu, a da ne reagujem. Pošto su ti ljudi insistirali do kraja da izazovu moju reakciju sad će je i dobiti- rekao je Milošević.

- Lično nisam pogođen. Svako ko je hteo da proveri u kom sam stanju je mogao da vidi u izveštajima sa treninga i utakmica. Mogao je da to proveri pre mesec i po dana. Jasno je da je priča smišljena nekoliko dana uoči nastavka prvenstva da se ja destabilizujem i verovatno klub i igrači. Mislim da je to instruirano - zaključio je Milošević.